četrtek, 8. avgust 2013

Pazi, morski pes!
Watch out, a shark!



Ja, tako se zgodi, da po toliko skupnih letih, ko prideš s popotovanja domov in ljudem kažeš posnetke, njegove in svoje, posrečeno zmedeno ugotoviš, da so si le-ti zelo podobni. Ne mislim tiste motive, panoramske in glavne znamenitosti, kjer je verjetnost ponovitve velika, ampak razne skrite detajle, ki jih opaziva ob poti, očitno padava oba (skoraj) na iste.

V tokratni objavi, iz Českih Budějovic, so sicer sami tisti, klasično turistični motivi, z ogromnega osrednjega trga, kjer sva se zaradi blazne vročine skrivala celo za plavutjo morskega psa. Dokaj patetično.


[predhodna objava s Češke je tule]

Yes, so it happens that after so many years together, when you return from the journey back home and show photos to people, his and your own, you cutely confusing find out that they are very much alike. I don’t mean those panoramic and main attractions ones where you can’t be…., but some hidden details that we noticed by our way – we obviously fall for (almost) the same ones.


In this post, from České Budějovice there are just those classic tourist motifs from the large central square, where, due to an immense heat, we were hiding behind a fin of a shark. Quite pathetic.


[the previous Czech-trip post is here]

4 komentarji:

  1. Senčka je senčka, pa čeprav za repom morskega psa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, v taksni vrocini ni po mestu za hodit in verjamem, da je dobrodosla vsaka senca, tudi plavut morskega psa :) Glede detajlov pa je ze tako, da si ljudje postajamo vedno bolj podobni, dlje kot smo skupaj.

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails