sobota, 30. april 2011

Kresni dan
Bonny day



Dan sva preživela v Logatcu, kjer je Pika uživala v zadnjem muhasto-aprilskem dnevu, Miro pa varil pivo – že tretje leto zapored. In šele letos sem ugotovila, zakaj je njegovo pivo tako dobro: s kvasovkami se je treba pogovarjat! :)

Na poti domov sva se malce okrepčala, potem pa naju je s svojimi magičnimi plameni k sebi zvabil eden izmed mnogih mnogih kresov, ki so osvetljevali temno noč. Živel 1. maj!

We spent the day in Logatec, where Pika was enjoying the last capricious-April’s day and Miro brewed his own beer – this year third in a row. And it was only this time that I figured it out why he makes such a good one: one need to talk with yeasts! :)

On the way home we stopped for a beer and calamari and then we got lured by magic flames of one of many many May Day bonfires that were enlightening the dark night. Long live May Day!

4 komentarji:

  1. Se sploh ne čudim, da si Miro sam vari pivo. Pri vsem kar zna, je to še ena izmed stvari v njegovem mozaiku in verjamem, da je dobro. Nisem pa vedela, da se je treba s kvasovkami pogovarjat :))) Lep večer je bil. nebo se je zjasnilo in kresovi so ga razsvetljevali.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z Vladko, iz prve fotografije pa kar diši... LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. spet čudovito ujeto vzdušje...
    s kvasovkami se je treba pogovarjat? hmmmm, to bo verjetno tako, kot z rožcami ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vsem trem!

    Tanja: Ja, škoda, da se tudi vonja ne da pričarat. :)

    Mojca: Tako kot z rožicami, ja! :)

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails