sobota, 18. maj 2013

Komaj čakam!
Can't wait!Miro je našel mesto za nekaj sadik paradižnika in paprike, ki jih je ponovno dobil od prijatelja. Komaj čakam, da zrastejo, sploh paradižnik – tu se še posebej vidi razlika med domačim in tistimi dokaj plehkimi iz nakupovalnih središč, ki so kot malinovec, tako razredčena sta njuna barva in okus, ki je vse kaj drugega kot bogat; kot dve popolnoma različni vrsti zelenjave.
 

Tale na zadnji sliki sicer ni domač, so pa zato jajca, kot ponavadi, od sosedovih kokoši, dodana pa je še bučka in popražena sončnična semena, vse po Mirovo.

Miro planted some tomato and paprika seedlings he had gotten from a friend once again. Can’t wait for them to grow, especially tomatoes – home grown tomato is so much richer in taste and colour than the ones from shopping centres, it seems like a totally different vegetable.
 

The one in the last picture is sadly not a home-grown one, but the eggs are, as always, from neighbour’s chickens. There is also a zucchini added and roasted sunflower seeds, made by Miro.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails