nedelja, 10. november 2013

Gor ali dol?
Up or down?



Mali kosmatinec na zadnjem posnetku na desni me je spomnil na Zojo, ko je bila le-ta še mlada in se njena uhlja še nista popolnoma odločila, ali bi stala pokonci ali pa bi ostala povešena.

Tako hecna je skakala naokoli kak teden, z enim gor in drugim dol, potem pa očitno spoznala, da se ju bolj splača obdržati dol in tako imeti popoln nadzor nad tem, kaj želiš slišati in česa ne. Priročno, ni kaj! :)

The f
urry little one on the right in the last picture reminded me of Zoja, when she was young and her ears still didn’t know whether to be sagged or stand straight up.

She was so funny for a week or so, one ear up, one down, but then she obviously came to a conclusion it is much better to have them down – so she can have a control over what she wants to hear and what not. So convenient! :)

3 komentarji:

  1. Prikupna zajčka dolgouščka.Videti je,da so živali pri vas dobrodošle.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tile zajčki so bili na vrtu neke gostilne - med drugimi živalmi - in prav luštno jih je bilo opazovati. Smo imeli pa pred mnogimi leti na počitnicah enega zajca, ki je bil sicer za crknit smešen, ampak nam je paral živce. Česa takega (in toliko škode) še nikoli nismo doživeli, hehe, ob vseh psih in mačkah v zgodovini. :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. he he, kako sta lusna. Ja, zivali ponavadi prej ugotovijo kaj je bolj pametno, kot pa mi :)

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails