četrtek, 2. oktober 2014

Čas za gobe!
Mushrooms time!



Zadnjič sva tik pred začetki načrtovanja večerje dobila skledo lisičk (a hoč'ta kej lisičk? Ja, itak!). Iz polovičke sva takoj pripravila ajdovo kašo, naslednji večer pa še juho, v katero sva vmešala še preostanek prosene kaše, ki je ostala od kosila.

The other day we received a bowl of chanterelles (do you want some chanterelles? Yeah, sure!) just before started making plans for dinner. From half of it we made buckwheat porridge and from the other half a soup in which we mixed in millet porridge that has left from lunch that day.

4 komentarji:

  1. Rižota in juha izgledata sočno in slastno!Čas za gobe in kostanje je pravi:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nič pretiravat z gobami, še posebno ne z mušnicami! ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če ne drugega, na srečo vsaj za mušnice zagotovo vem, kakšne so, hehe.

      Izbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails