nedelja, 10. april 2011

Tajna lokacija
Secret location



Danes sem bila priča, ko se je Miro s svojo sestro pogovarjal po telefonu. Povedal ji je, da se ravno odpravljava na sprehod, kjer bova nabrala nove zaloge čemaža.

Verjetno je vprašala, kam, ker njegov odgovor je bil: A si že kdaj slišala za kakšnega gobarja, ki bi izdal svoje tajne lokacije?

No, sedaj vem, da je najino nabirališče čemaža velika tajna državnega pomena! Zato se vam ne upam izdati kaj več kot ta podatek: nekje blizu Save. :)

Today I witnessed a phone call when Miro talked to his sister. He told her we were just about to go on a walk to pick some fresh stocks of wild garlic.

She probably asked him where to, because Miro’s answer was: Do you know about one single mushroom-picker who would tell anyone about his/her secret mushroom-locations?

Well, now I know – our wild garlic location is top secret of national importance! That is why I do not dare to tell you anything else but the following information: it’s close to Sava River. :)

3 komentarji:

  1. He he, ja tako je to z gobarskimi. Apak drži. Problem je v tem, ker če poveš enemu, ta pove drugemu in ta spet tretjemu in tako to gre in na koncu imaš poln gozd. Je pa res ogromno čemaža in vidim, da je tudi vajina psička uživala.

    OdgovoriIzbriši
  2. OK, tudi tega podatka ne bomo izdali in ga bomo varovali celo s svojim telesom:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Največji hec je pa ta, da sva ta podatek/lokacijo tako ali tako "podedovala". :)

    Maja: :))

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails