ponedeljek, 13. januar 2014

Narobe svet
An upside down world



Seveda sva, čisto po najino, na tisti dan, ko se je v Ljubljani, in da bo stvar zares do konca neverjetna, tudi drugod po Sloveniji, po dolgem času naredil zares lep dan, rinila na Obalo, najprej v Piran, kjer naju je pričakalo bolj kilavo vreme. Mislim, ne samo, da je sonce pobegnilo, napadla je celo megla! Narobe svet.
 

Nekaj časa sva se smejala, kako znava izbrati dan, potem pa brž jela zatrjevati drug drugemu, kako vendarle ni važno vreme, ampak da si znava sama narediti lep dan in drug v drugem prižigava sonce in tako naprej.
 

Kar je res, je res, slabo se nama res ni godilo, mogoče ker sva take vrste osebi, ki se znava na nek meni ljub način zelo lepo zliti v melanholičen dan, če je seveda razpoloženje že v osnovi pravo, in izvleči najboljše iz njega, ampak bemti!, vseeno je presneto manjkalo – če ne zaradi drugega, da bi človek lahko vsaj z veseljem na široko vdihnil.

Of course, what else, on a day when in Ljubljana, and to make this really unbelievable: even elsewhere around the country, after quite some time experienced a perfect sunny day, we decided to head south to our Coast, where we unexpectedly bumped into rather poor weather conditions on our first stop, Piran. I mean not just the sun has gone missing, but there was an attack of fog. An upside-down world.
 

For a while we just laughed about our ability to choose the right day and then started to motivate each other how we will not let this to ruin our day and how we light the sun in each other anyway and such stuff.
 

It is true, we did not spend the day bad at all; maybe it is because we are such persons who can sometimes so perfectly merge with a melancholic day, that is, if we start a day in the right mood already, and make the best out of it, but damn, it was still missed very much – if not for any other reason, at least to breath-in the air widely with all the joy.

4 komentarji:

  1. Pa res nista imela srece, ampak dobro je to, da si znata sama narediti dan lep.

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh, saj te v smeh spravi že ta vic, da je ravno takrat, ko se ti odločiš iti dol, vreme ravno zamenjano. Kako ne češ bit dobre volje! :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ampak mačje gospodične ali gospodiči ti pa zelo lepo pozirajo :o)

    Vse dobro ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hja, ni tako rožnato kot izgleda. :)

      Objavim tiste, ki mi uspejo, pa še to so ponavadi slikane od daleč, z zumom. Pač, poskušam njihovo toleranco, do kod mi pustijo, ne da postanejo živčne ali pa preden začnejo s tako nagajivo igro, da ni šanse, da jih ulovim. :)

      Najhuje mi je, ko se pripravim, da kako tako zverino škljocnem, potem pa prihrumi kak nevzgojen mulc in jo začne preganjati kot nor. Saj lepo, če bi jo želel mirno pobožati, v redu, fotke očitno ne bo, ni taka tragika, ni pa potreben tak agresiven napad; sem videla tudi primerke, ko so se zapodili za njimi s palicami, vejami, starši pa nič, hm(?)

      Izbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails