nedelja, 3. julij 2016

Oko želve
An eye of a turtle



Ko je naš Čmrlj končno spoznal, da namen knjigic ni samo hlastavo listanje (priznam, verjetno je tudi to zabavno, ampak ne za mami, ki se ji hkrati z listi trga tudi srce!), in je začel v njih uživati, še več, zvečer se je ob branju in gledanju pravljic popolnoma umiril in padel v zgodbe, je večerni ritual postal pravljica tudi za starša! :)

Ena prvih knjigic, ki zaznamujejo to radostno obdobje, je Kiti plavajo počasi, ki jo je pred kakim letom prejel podpisano od avtorja osebno. Ilustracija v njej, ob kateri se mu oko najdlje zatakne in kar naju z Mirom vedno znova fascinira, je … oko želve. :)

One of the first books, when our Bumblebee actually started listening and watching bed-time stories books, not just tearing sheets, was the one he got about a year ago from the author personally (and signed!) and when that magic moment happened, few months ago, the whole evening ritual became fairy-tale also for his parents! :)


The thing that fascinate us both in these joyful times, Miro and me, is the illustration he likes most in the book: his eye enjoys catching … an eye of a turtle. :)

1 komentar:

  1. I guess how you both feel when the fairy-tale hour comes... Enjoy your summer to the full, dear Maja!xx

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails