petek, 13. januar 2012

Slovenija, Nemčija, Japonska
Slovenia, Germany, Japan



Medtem ko moje kubistične fotke preučujejo (in se jim čudijo) strokovnjaki iz Slovenije, Nemčije in od danes tudi Japonske, grem jaz pogumno naprej in objavljam nekaj utrinkov, ki sem jih v zadnjih tednih ujela tu in tam z dosedanjim fotoaparatom.

Zadnje tri so z rojstnega dne našega dedka, ki je zares posrečen: v svojem okolišu ima tako razvejano mrežo znanstev, da ko greš recimo po rože zanj, te cvetličarka uporabi za kurirčka, da mu zraven neseš še eno (seveda njemu najljubšo) rožico tudi z njene strani. :)

Kakorkoli, kljub temu, da je novi fotič od danes spet pri meni (začasno, dokler se ne odločijo, kaj je narobe z njim), si ne upam trditi, da so zgornje fotke zadnje, ki so posnete s Praktico.

While my cubistic photos are being studied (and wondered at) by experts from Slovenia, Germany and from today on also Japan, I go ahead bravely and posting some moments captured here and there with my current camera in the last few weeks.

The last three are from birthday party of my grandpa who is quite a character: he has such an extensive network of acquaintances in his neighbourhood that when you visit a flower shop to buy him a bouquet, a florist gives you additional one (his favourite of course) and asks you to give it in her name, when she hears who you’re buying for. :)

Kakorkoli, even though the new camera is from today in my hands again (temporarily, until they decide what’s wrong with it), I do not dare to say that pictures above are the last one taken by Praktica.

2 komentarja:

  1. Tiste gobice se mi zdijo tako simpatične. Upam, da najdejo kmalu pravo 'zdravilo' za tvoj novi fotoaparat. Tole z dedkom je pa prav zabavno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vladuška:
    Ja, tudi jaz upam. Sicer od petka že fotkam z njim (ker so mi ga kar dali za domov, dokler ugotavljajo). Do takrat pač ne bom fotkala ognjemetov. :)

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails