sreda, 11. junij 2014

Tako popolno neverjetno
So perfectly unbelievable


svatovske priponke z mojim dizajnom, ha! :)   wedding brooches with my design, ha! :)

Bil je tako fotogeničen dan. Z mnogo pisanimi dežniki, ki so obarvali edino uro dneva, ki ni bila sončna, ravno v trenutkih zaobljub, a zdelo se je, kot da se sonce ni skrilo niti za hip, vsenaokoli je bilo toliko srečnih obrazov, veselja in sproščenosti; spraševala sem se celo, če mar ni vse to del programa, tako popolno neverjetno je bilo.

Bil je dan ob morju. Z mnogo ljubkimi dekleti, z lasmi, ki so se igrali z večernimi sončnimi žarki, v prikupnih frfotajočih oblekah in med njimi najsvetlejša, tista, ki je nosila najširši nasmeh, nevesta v poročni obleki svoje mami in ki ji jo je prekrojila moja sestra.

Bil je dan ljubezni.

[polovico posnetkov je zabeležil Miro]

It was such a photogenic day. With many vivid umbrellas which coloured up the only hour of the day that was not sunny, right in the moments of the vows, but it seemed like if the sun did not hide even for a second, there were so many happy faces, joy and serenity allaround; in fact, I have even been wondering, if it was maybe all part of the program, as it was so perfectly unbelievable.

It was a day by the sea. With many lovely girls, with their hair playing in the evening sunlight, in adorable fluttering dresses and the brightest among them all, the one who wore the widest smile, the bride in the wedding dress of her mum, which was later remodelled by my sister.

It was a day of love.

[a half of the photos were taken by Miro]

6 komentarjev:

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails