nedelja, 25. maj 2014

Kmetica v mestu
Farm girl in the town



Kljub temu, da se vzorno obnaša, tudi med stojnicami vseh vrst dobrot s podeželja, ji Miro v središču prestolnice, ker tja pač naš hovdre redko zaide in zato ne pozna vseh fint finih mestnih gospodičen, ki so navajene špancirati po promenadi v slogu, ampak se namesto tega čudi vsemu direndaju in podrobnostim, ljubkovalno pravi kmetica v mestu. :)

Since she does not visit the centre of the capital very often and because she is not some fancy sort of mademoiselle who would know how to walk the promenade in style, but is wondering at all the commotion around instead, she is behaving so nicely there anyway, including among farm-stands with all sorts of delicious goodies; even though, Miro calls her farm girl in the town. :)

4 komentarji:

  1. Tudi naš kmetič rad zahaja na obiske v mesto,in kot bi vedel kako se je treba obnašati.Ubogljiv,priden in vedno v veliki pozornosti kar mu prija:)Izgleda,da je tudi Zoja zadovoljna v mestu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, takile dobrovoljčki so srečni povsod, to je najboljše, ane! :)

      Izbriši
  2. Se pravi, da ji nikoli ni dogcas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To pa res ne, hehe - danes je naredila celo paniko, ko je tako zagrizeno lajala gor v krošnjo. Smo skoraj naredili diplomsko, ko smo skušali ugotoviti, kaj da je tako važnega, pa potem ugotovili, da je samo nek bogi čmrlj, ki jo je jezil, hehe ... Če se nič ne dogaja, mora pa sama nekaj izumiti, ane! :)

      Izbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails