nedelja, 6. marec 2011

384.000 km do Lune
384.000 km to the Moon



Danes sva se potepala po litijskem koncu. In spet za začetek objavljam samo nekaj utrinkov, ki sem jih ujela mimogrede, glavno pa bom objavljala po sklopih v naslednjih dneh.

Največja popestritev je bil oranžen muc, prav simpatično nor, ki je skakal na vsakega, ki je hotel fotografirati kakšno znamenitost, se obešal po fotoaparatih in nenapovedano padal v kadre. Dokaj spodobno mi ga je uspelo slikati le tako, da ga je Miro zamotil.

Doma sem namočila lečo za današnjo večerjo, Miro se je lotil peke kruha, Zoja pa je samo poželjivo spremljala in se čudila mačji zgodbi, ki sva jo prinesla domov.

Today we were wandering around Litija town area. And again I’m posting just some captured moments that came by. All other things that we saw I’ll post in groups in future days.

The highlight of the day was definitely the orange little cat, crazy cute, that was jumping at everybody who wanted to take a photo of any site, hanging on cameras and was unexpectedly jumping into photo scenes. Thanks to Miro’s sacrifice I was actually able to take a decent photo of the naughty mister.

At home I soaked lentils for tonight’s dinner, Miro began baking bread and Zoja just eagerly observed everything and was amazed by our cat story that we brought home.

4 komentarji:

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails