četrtek, 24. marec 2011

Mmmm... 7


Že tako ali tako imam rada maslo namazano na kruhu, če pa je izboljšano po Mirovo, pa je oh in sploh!
Modelček sva kupila na letošnjem Gregorjevem semnju v Logatcu in Miro se je lotil dela.

Nasekljal je posušene paradižnike in drobnjak, jih primešal maslu, stlačil v modelček in hop v hladilnik;

I like butter spread on bread anyway, but if it’s improved in Miro’s way it is - oh in sploh – without words!
We bought butter shape-model on this year’s Gregorjevo fair in Logatec and Miro set to work.

He chopped dried tomatoes and chives, mixed them together with butter, put everything into the model and hop into the refrigerator:


Naslednji dan ali čez nekaj ur;

The next day or after a couple of hours:


In še vsakokratna obvezna obmizna začimbica;

And here’s a little spice that can never be missed at the table:


4 komentarji:

  1. To pa je zelo dobra ideja, tudi jaz imam zelo rada maslo. Velja probati.

    OdgovoriIzbriši
  2. O super!!! Res vaju je potrebno pohvalit za kreativnost! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. do masla mi sicer ni, ampak suhi paradižniki in drobnjak... hm. čisto razumem tistile pogled... kar blešči se :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala vam!

    Mojca: Ha, naj te ne zavede ta pogled, ni prav nič merodajen. Tako gleda, če je na mizi pečenka ali pa kisle kumarice.

    No, sreča pa je, da se zna pri mizi vsaj lepo obnašat. :)

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails