sreda, 3. oktober 2012

Za oktobrsko dekle
For an October girl



Ptička mi je prišepnila, da si najboljša prijateljica želi takele brezprstne rokavice, primerne za vse dejavnosti, razen za prijemanje ježic!, pa sem ji jih v njej ljubih safari barvah (spet z veliko pomočjo moje mami) naredila za rojstni dan.

Ko sem si jih nadela, me je prijelo, da bi jih kar zase obdržala, tako krasno se podajo v ta prelep zgodnjejesenski, s soncem obsijan dan.


Objavljam že kar zdajle, še pred našim nocojšnjim srečanjem, računajoč, da je ravno na poti in torej stran od kateregakoli ekrana, službenega ali domačega, saj ne bi rada pokvarila presenečenja. :)

Little birdie has told me that my best friend wants to have a pair of fingerless gloves, suitable for everything but holding chestnut burrs!, so I made them in her beloved safari colours (again with a big help of my mum) for her birthday.


When I put them on I felt like keeping them for myself, they fit perfectly with this beautiful early autumn sunlit day.


I’m posting them already now, even before our meeting tonight, calculating that she is on the way at the moment and therefore away from any computer, whether at work or at home, as I don’t want to ruin the surprise. :)

10 komentarjev:

  1. Tepe rokavičice. Tudi mene že drži, da si naredim kakšne podobne.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo, da vztrajaš pri pletilkah in kvačkah in zdaj ti gre res že super od rok - tele rokavičke so krasne! Srečna prijateljica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tole je drugače (v večini) strojno spleteno, je hitreje, ampak je pa tudi cela znanstvena fantastika. :)

      Izbriši
  3. Res imam vse, ker imam tako super najboljšo prijateljico!!! Hvala Maja!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasne rokavice, tudi zelo preimerne za fotografske navdušence. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala! Barva je čisto njena, model pa prekopiran kar tisti stari, preizkušen, po rokavicah, kakršne mi je že pred časom naredila mami (no, naredila mi je med drugim tudi kvačkane, pa bi bile zaenkrat še prevelik zalogaj zame, he, da bi jih sama naredila; pa tudi manj raztegljive so in ko jih delaš tako "na uč", brez modela, to ni najbolj pametno).

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails