sobota, 11. maj 2013

PST in Siddharta



Hm, letos se prvič po skoraj desetletju nisva udeležila PST-ja, zaradi neodložljivih obveznosti, pa še bolje tako, to vidim zdaj, ko so se stvari kar same od sebe poklopile.

Ko še nič ni kazalo na to, da se pohoda ne bova mogla udeležiti, naju je zelo skrbelo, kako bova zjutraj vstala, ko pa greva večer pred tem na Siddhartin koncert. Močno močno pa sva si želela obojega. [In še vedno sem trdno prepričana, da bi zmogla oboje, zlahka! :)]

No, zdaj se je izkazalo, da še vreme sodeluje s stanjem, kakršno pač je; v tej smeri namreč, da nama ne zbuja preveč skomin [zgornji posnetek s PST-ja je od lani]. Bova šla pa en drug dan, ko posije sonce, sva rekla. :)

Hm, this year, today, is the first one in almost a decade that we didn’t attend the PST memorial-recreation walk, due to unavoidable obligations, but it is better this way, I see this now when things came together by themselves.

At the time when we still didn’t know we will not be able to go to the PST walk, we were very worried about how we will get up on that morning, since we already knew we are going to the Siddharta (one of Slovenian best and most popular groups, just listen to this, for example!) concert the evening before.

And there was no doubt we wanted both very very much. [I still think we could manage both, easily! :)] So, now it turned up that the weather is cooperating with the situation, too; in the way that it does not make us wanting to go very much [the PST-photo above is from last year]. We will go another day, a sunny one. :)

4 komentarji:

  1. Jaz sem tudi tako, da vedno razmišljam, kako bom drugi dan, bom lahko vstala. Veliko jih ne razmišlja o jutri, ampak samo o danes in velikorat je tako tudi prav. Z voljo se vse zmore in tako kot sama praviš, tudi vama bi zlahka uspelo oboje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem si itak že rekla, da se velikokrat ne splača preveč razmišljat vnaprej, ker potem zamudiš tisto, kar je zdaj. In res, se je vse lepo uredilo samo od sebe. :)

      Je pa res, da po bitki je lahko bit general, hehe, in še vedno mislim, da bi zmogla oboje. Zlahka, vztrajam! :)

      Izbriši
  2. Bo že res, da je najboljši čas tisti, ki se sam najde, ne tisti, ki ga določijo drugi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mojca, ti vedno tako lepo poveš - kratko in jedrnato, pa še tako lepo kot iz kake pesmi. Res je! :)

      Izbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails