sobota, 11. januar 2014

Panika
Panic



Zabavno je opazovati zverinico in njeno neverjetno navezanost na povodec.

Ko sva tokrat, po nekajminutnem postanku, želela nadaljevati pot, sva povodec namenoma pustila viseti na eni od vej. Volk je seveda ponorel, skakal, ga oblizoval (zagrabiti se ga nekako nikoli ne upa, ne vem, izgleda kot da zaradi ljubezni in spoštovanja ali kaj, da ga ne poškoduje, heh) in naju z laježem obupano prosil, no, že skoraj zahteval, naj vendarle ne pozabiva nanj.

It is such fun to observe the little beast and her unbelievable attachment to her leash.

This time, after a few minutes stop, when we wanted to continue our hike, we deliberately left it hanging on one of the branches. The wolf got completely crazy, of course, jumped around it, licking it (somehow she never dares to grab it, I don't know, looks like she feels to much love and respect to it or what, so she doesn't want to hurt it, heh) and desperately begged us with barking, well, almost required, to take it with us.

4 komentarji:

  1. Naš Boni ima paniko zaradi minulega pokanja petard,sprehodi so kratki.Drugače pa je povodec kar nesel v gobčku,ko smo se odpravljali na sprehode.Lepih sprehodov z Zojo želim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tole s petardami je obup. Tudi Zoja je čisto fertik od petard, ampak takoj, ko najhuje mine, je spet zdrava, na srečo. Naj tudi Boni čimprej pozabi.

      Se pa spomnim ene gospe, ki ji je njen kuža vedno nesel denarnico v gobcu, ko je šla iz trgovine. Mislim, da tam lopovi niso imeli šans. :)

      Izbriši
  2. Zelo zanimivo in zabavno kaksen odnos ima do povodca in kaksno spostovanje je do njega razvila. Morda si res misli, da brez povodca vec ne bo sprehodov :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, povodec=sprehod. :)

    Ob tem moram poudariti, kako zelo vodi na vrhu njene lestvice prioritet:
    za eno samo samcato drobtinico (pa četudi limonine lupine) bi nas vse prodala v sekundi. Zdaj si pa zamisli, da je povodec še nad tem, nad hrano. Ko ga vidi, izpusti iz gobca še tako sočno kost. Neverjetno, res.

    OdgovoriIzbriši

Lepo je videti, da listaš po mojem spletniku. Vabim te, da napišeš svoje mnenje;

It's nice to see that you're browsing through my blog. I'm inviting you to write your opinion:

Related Posts with Thumbnails