Zgleda ful vabljivo, najprej so mi padli na pamet gozdni sadeži.. potem pa zagledam peso :( bljaaaak. Je zadnjič cela hiša po njej smrdela, ko jo je tašča kuhala :) Kako pa naredite sok iz tok različnih sestavin? Kak poseben sokovnik, mlinček? Jaz bi tudi (brez pese), ampak dvomim, da bi naš priletni sokovnik tole premlel.
Mi imamo doma tisti navaden centrifugalni sokovnik, pa je ena sama packarija. Zdaj si kar z visokim mikserjem pomagam, le preveč suho ne sme bit. Tale polžasti je nekje na "wish-listi" že nekaj časa. Pa je vedno kaj bolj nujnega :) Ampak, ko bom "velika", ga bom imela. In sočila vse, kar bom našla na vrtu :) Hvala, ker si poiskala povezavo.
Jaja, tudi jaz poznam tiste stare sokovnike in je res cela packarija.
In tudi jaz sem pred kratkim na svojo viš-listo :) dodala tale omenjeni sokovnik, do takrat pa si miksam sadje skupaj z jogurtom v nekem starem navadnem, tako kot ti :), ali pa se, kot vidiš, povabim na pokušino k tistim, ki ga že imajo. :)
Trenutno je bel v akciji, veš :))))) Jaz pa sem se naveličala mešanja z mlekom, jogurti in obveznega dodajanja banan.. bi nekaj takole, čisto čistega. Samo da mi potem ni treba še pol ure vseh mrežic čistit iz sokovnika :)
Zgleda ful vabljivo, najprej so mi padli na pamet gozdni sadeži.. potem pa zagledam peso :( bljaaaak. Je zadnjič cela hiša po njej smrdela, ko jo je tašča kuhala :)
OdgovoriIzbrišiKako pa naredite sok iz tok različnih sestavin? Kak poseben sokovnik, mlinček? Jaz bi tudi (brez pese), ampak dvomim, da bi naš priletni sokovnik tole premlel.
Res je, Sonja, skrivnost je v sokovniku. V dobrem izkoristku.
OdgovoriIzbrišiLahko sočiš sadje, zelenjavo, zelišča, itd.
Zraven pa potem po okusu dodaš npr. začimbice, od kajenskega popra do cimeta, in/ali različna olja.
Nastanejo res zanimive kombinacije, vsakič drugačne.
Kar mi je pa še posebej všeč: pomivanje je enostavno! :)
Kuhana pesa tudi meni smrdi, ampak takole, surova, v sokcu, mi je pa zelo všeč. :)
Evo, sem se pozanimala za povezavo:
http://www.ozemalniki.com/index.php?page=omega&item=DN-1000
Mi imamo doma tisti navaden centrifugalni sokovnik, pa je ena sama packarija. Zdaj si kar z visokim mikserjem pomagam, le preveč suho ne sme bit.
OdgovoriIzbrišiTale polžasti je nekje na "wish-listi" že nekaj časa. Pa je vedno kaj bolj nujnega :)
Ampak, ko bom "velika", ga bom imela. In sočila vse, kar bom našla na vrtu :)
Hvala, ker si poiskala povezavo.
Jaja, tudi jaz poznam tiste stare sokovnike in je res cela packarija.
OdgovoriIzbrišiIn tudi jaz sem pred kratkim na svojo viš-listo :) dodala tale omenjeni sokovnik, do takrat pa si miksam sadje skupaj z jogurtom v nekem starem navadnem, tako kot ti :), ali pa se, kot vidiš, povabim na pokušino k tistim, ki ga že imajo. :)
Trenutno je bel v akciji, veš :)))))
OdgovoriIzbrišiJaz pa sem se naveličala mešanja z mlekom, jogurti in obveznega dodajanja banan.. bi nekaj takole, čisto čistega. Samo da mi potem ni treba še pol ure vseh mrežic čistit iz sokovnika :)