Tole fletno tortico sva se odločila narediti za obletnico mojih staršev. Recept sva našla pri Savini Atai, spremenila sva ga le toliko, da sva namesto kakijeve marmelade uporabila kar samo … pač … preprosto … kakijevo meso in da sva z njim namazala dve plasti, eno še tik pod vrhom, preden sva vse skupaj potresla s kakavom, tako je vztrajal Miro in meni je bilo prav, kajpa, jaz pa se nisem mogla upreti, da lističe mandljev ne bi še popražila.
In ker smo vstopili v november, prilagam dva še neobjavljena posnetka iz tega meseca pred dvema letoma, posneta v Logatcu.
We made this little raw cake for my parent’s anniversary, following this recipe [only in Slovenian], and since we stepped into November I am adding two not yet posted photos taken in this month two years ago in Logatec.
Čestitke za lepo obletnico:)
OdgovoriIzbrišiHappy Anniversary, Maja! Lots of health and joyful moments for your parents!
OdgovoriIzbrišiHave a wonderful November!